Cutremure stiri: 501

Perioada concursului de idei de utilizare a pavilionului Moldovei de la „Expo Milano 2015”, extinsă

23 iun. 2016,, 14:00   Business
2081 0

Продлен срок конкурса идей по использованию павильона Молдовы с Expo Milano 2015
Foto: vesti.md

Organizaţia de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului (MIEPO) a anunțat despre prelungirea termenului de recepționare a ofertelor de utilizare a bunurilor publice rămase după demontarea pavilionului Republicii Moldova de la „Expo Milano 2015”, pînă la data de 15 iulie 2016.


Informația a fost comunicată de Ministerul Economiei, care a menționat că termenul anterior expirase la 15 iunie, notează NOI.md.

MIEPO a fost instituția responsabilă pentru participarea Moldovei la „Expo Milano 2015”.

Scopul concursului este de a selecta cea mai bună și originală idee sau proiect de utilizare eficientă a patrimoniului rămas în urma participării Republicii Moldova la Expoziția Mondială „Milano 2015”.

La concurs pot participa toate persoanele fizice și juridice interesate, înregistrate în Republica Moldova sau peste hotare. Pentru o bună desfășurare a concursului a fost elaborat caietul de sarcini, care conține toate cerințele și condițiile de participare.

Moldova a participat în premieră cu pavilion propriu, în anul 2015, la Expoziția Mondială „EXPO”, care s-a desfășurat la Milano și s-a încheiat pe 31 octombrie 2015. Pavilionul Moldovei a intrat în lista a 11 țări cu cele mai originale pavilioane, de rînd cu Austria, Estonia, Israel, Italia, Chile etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав