Cutremure stiri: 505

Individ, reținut cu zeci de portmonee

23 aug. 2016,, 13:24   Societate
2849 1

Foto: publika.md

Un hoţ de buzunare a fost reţinut de către ofiţerii de invetigaţii ai IP Centru al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în cadrul unor acţiuni profilactice desfăşurate pe teritoriul deservitm, transmite NOI.md


Acesta s-a dovedit a fi în vîrstă de 34 ani, anterior judecat pentru diverse infracţiuni, fiind încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri.

Asupra lui poliţiştii au depistat şi ridicat mai multe portmonee a căror provenienţă individul nu a putut explica. În acest context, poliţiştii examineaza versiunile privind implicarea lui într-un şir de furturi de acest gen. Astfel sînt întreprinse acţiuni de investigaţii, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care au fost furate aceste portmonee. Respectiv a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru săvîrşirea mai multor infracţiuni de furt, în cadrul căreia urmează a fi identificate persoanele ce au avut de pătimit.

Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав