X 
Cutremure stiri: 505

Candu, despre candidatul PDM la alegerile prezidenţiale

26 aug. 2016,, 09:48   Politică
4128 2
Канду о кандидате Демпартии на президентских выборах
Foto: noi.md

Candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie se va decide doar în echipă şi nu se exclude candidatura niciunui membru al formaţiunii, a declarat vicepreşedintele PDM, Andrian Candu, într-un interviu pentru IPN.


„În cadrul Partidului Democrat există un principiu impus tuturor membrilor: deciziile se iau în echipă şi sunt bine gândite. Nici în acest caz nu ne abatem de la regulă. Este adevărat, funcţia de preşedinte nu poate fi neglijată, însă ne vom referi mai mult la acest subiect atunci când va veni momentul propice. Aveţi dreptate când spuneţi că nu am exclus participarea mea la acest scrutin, la fel cum nu a fost exclusă desemnarea oricărui membru PDM”, a spus politicianul.

În opinia sa, cel mai important este faptul ca alegerile să se desfăşoare în mod democratic, să fie respectate normele legale de toţi concurenţii ce vor fi implicaţi pentru ca cetăţenii să-şi poată alege preşedintele, cel care merită să-i reprezinte la conducerea ţării. „Faptul că poporul are posibilitatea din nou să-şi aleagă preşedintele prin vot direct, datorită redactărilor făcute de Curtea Constituţională, demonstrează că Republica Moldova tinde să devină un veritabil stat de drept”, a comentat Andrian Candu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав