X 
Cutremure stiri: 506

Un tînăr a fost reținut în flagrant delict. Ce fărădelege a făcut

5 sep. 2016,, 11:02   Societate
2109 0

Un tînăr a fost reținut în flagrant delict. Ce fărădelege a făcut
Foto: protv.md

Un tînăr de 22 de ani din municipiul Chișinău a fost reţinut în flagrant delict în timp ce intenţiona să sustragă o automagnitolă dintr-un automobil parcat în curtea unui bloc de locuit de pe strada Ion Neculce a sectorului Buiucani.


Individul a fost reținut de un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău și a fost încătușat pe loc, notează NOI.md.

Ulterior, la fața locului a fost chemată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Buiucani, în vederea documentării tuturor circumstanţelor. Conform primelor informaţii, individul a deteriorat parbrizul automobilului cu scopul de a sustrage automagnitola şi oglinzile retrovizoare. Ulterior el a fost escortat la Inspectorat pentru audiere în calitate de bănuit, fiind cercetat în cadrul unei cauze penale iniţiată pentru furt. El riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 6000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав