X 
Cutremure stiri: 502

Fiul unui miliardar chinez i-a cumpărat cîinelui său șapte telefoane iPhone 7

21 sep. 2016,, 21:00   Externe
3431 3

Сын китайского миллиардера купил своей собаке восемь новых айфонов
Foto: libertatea.ro

Fiul celui mai bogat chinez își răsfață cățelul cu daruri inedite.


Waing Sicong i-a lua patrupedului său șapte iPhone 7, iar apoi a realizat mai multe fotografii pe care le-a postat pe contul de Weibo, rețeaua de socializare chineză.

Coco, așa cum este botezat cățelul, se poate considera cel mai răsfățat animal din lume. Stăpînul său, Wang Sicong, în vîrstă de 28 de ani, i-a făcut un dar la care unii dor visează. I-a cumpărat nu unul, ci șapte iPhone 7, produse lansate recent de Apple la un preț destul de piperat – aproximativ 800 de lire telefonul.

La cîți bani are, Wang Sicong își permite cu siguranță să facă aceste achiziții. Tatăl său este cel mai bogat om din China. Wang Jianlin are o avere estimată la 30 de miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes.

Nici fiul său nu o duce prea rău. Wang Sigong are deja o avere de 430 de milioane de dolari, iar cățelul său profită din plin de aceasta. Anterior, tînărul i-a cumpărat patrupedului două ceasuri inteligente Apple Watch.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав