X 
Cutremure stiri: 505

Maia Sandu a fost jefuită azi dimineaţă la Aeroport

23 sep. 2016,, 15:00   Societate
13360 12

Maia Sandu a fost jefuită azi dimineaţă la Aeroport
Foto : protv.md

Candidatul la funcţia de preşedinte Maia Sandu a avut parte de o experienţă mai puţin fericită azi dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Aceasta a rămas fără portofel, în care avea 15 euro şi 5 dolari.


Incidentul s-a întîmplat în timp ce liderul PAS se afla într-o zonă sterilă a Aeroportului. Potrivit înregistrărilor video, ea a scăpat portofelul jos, iar un bărbat l-a luat şi a şters-o din gară. Cînd a văzut că portofelul îi lipseşte, Maia Sandu a alertat poliţia de frontieră.

Ofiţerul de presă al IGP, Natalia Bucur-Bandas, a declarat pentru Deschide.MD că persoana care a luat portofelul a fost identificată, iar obiectul – returnat. Este vorba despre un cetăţean originar din Barcelona, vorbitor de limba rusă.

În privinţa rău-făcătorului a fost întocmit proces verbal în baza articolului 105, Cod contravenţional.

Sustragerea în proporţii mici din avutul proprietarului prin furt, însuşire, delapidare, abuz de serviciu sau escrocherie se sancţionează cu amendă de la 50 la 100 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore, sau cu arest contravenţional de pînă la 15 zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав