X 
Cutremure stiri: 506

Moldova a participat la funeraliile fostului președinte al Israelului

30 sep. 2016,, 13:41   Societate
1854 0
Moldova a participat la funeraliile fostului președinte al Israelului
Foto: mail.ru

La 30 septembrie 2016, delegaţia Republicii Moldova, condusă de viceprim-ministrul, ministrul Reintegrării Republicii Moldova Gheorghe Balan, a participat la funeraliile fostului preşedinte al Statului Israel, Shimon Peres, relatează NOI.md.


În legătură cu acest eveniment, a fost transmis mesajul de compasiune din partea preşedintelui Republicii Moldova, adresat omologului său israelian.

De asemenea, șeful delegaţiei Republicii Moldova a adus sincere condoleanţe autorităţilor israeliene şi familiei îndoliate în legătură cu încetarea din viaţă a unei personalităţi marcante şi a unui susţinător activ al păcii, ale cărui merite au fost recunoscute prin oferirea Premiului Nobel pentru Pace.

Fostul președinte al Israelului Shimon Peres a decedat pe 28 septembrie la Tel Aviv, la vîrsta de 93 de ani .



Precizăm că la începutul lunii septembrie a decedat și președintele Uzbekistanului Islam Karimov, însă niciun oficial din Republica Moldova nu a mers la înmormîntarea lui.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав