X 
Cutremure stiri: 501

Îi cunoașteți? Este bănuit că a furat din peste 20 de oficii din Chișinău (VIDEO)

21 oct. 2016,, 14:12   Societate
3597 0

Îi cunoașteți? Este bănuit că a furat din peste 20 de oficii din Chișinău (VIDEO)
Foto : rtr.md

Ofiţerii de investigaţii ai IP Rîşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău au identificat şi reţinut un locuitor al capitalei, în vîrstă de 31 de ani, anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale, fiind bănuit de furturi din mai multe oficii, situate în sectoarele Rîşcani, Centru şi Botanica.


Potrivit datelor acumulate de către poliţişti, individul ar fi pătruns în cel puţin 20 de oficii ale agenţilor economici, de unde ar fi furat genţi de dame, în care se aflau mijloace financiare, telefoane mobile şi alte bunuri de preţ.

În cadrul audierilor, bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, declarînd în detalii toate circumstanţele comiterii furturilor. Potrivit lui, genţile erau lăsate fără supraveghere în oficii, iar uşile de acces descuiate. Ulterior dispărea în direcţii necunoscute, telefoanele mobile furate le vindea, iar banii îi cheltuia în interes personal. Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani pînă la 10 ani.

În acest context poliţia capitalei solicită cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător, iar în caz de necesitate să apeleze la serviciul 902.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав