Cutremure stiri: 505

„Primul bilet” de călătorie al Maiei Sandu și al lui Igor Dodon

11 noi. 2016,, 12:03   Politică
8288 10

„Primul bilet” de călătorie al Maiei Sandu și al lui Igor Dodon
Foto: vocea.bz

Candidatul PSRM, Igor Dodon, și candidata PAS, Maia Sandu, au spus aseară, în cadrul dezbaterilor de la Moldova 1 și Pro TV, unde vor efectua primele vizite oficiale dacă vor cîștiga alegerile.


„Prima vizită oficială a mea în fucție de președinte va fi în Rusia. Noi trebuie să găsim limbaj comun pe marginea cîtorva subiecte foarte importante: exporturile, migranții și problema transnistreană. După aceea, vom merge la Bruxelles, unde vom rezolva alte probleme ce țin de colaborarea bilaterală, după care vom merge la București și la Kiev", a susținut Igor Dodon.

Întrebată de către moderatoare unde va merge în primul rînd dacă va fi președinte, Maia Sandu a subliniat că primele vizite pe care le face vor fi în teritoriu:

„Voi merge în localitățile Republicii Moldova, acolo unde ne așteaptă oamenii să ne spună cît de greu trăiesc și trăiesc foarte greu, sînt săraci. Peste tot sînt oameni care merită efortul nostru, și cei supărați și cei mai puțin supărați. E normal să fie supărați după atîția ani de hoții".

Igor Dodon, candidatul prorus al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), și Maia Sandu, candidata proeuropeană a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), se confruntă în turul al doilea al scrutinului prezidențial care va avea loc duminică în Republica Moldova și care este considerat crucial pentru viitorul țării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав