X 
Cutremure stiri: 501

REŢETA ZILEI: Ciuperci înăbuşite cu fasole

1 dec. 2018,, 18:30   Societate
2708 0

Mod de preparare:

Ciupercile se fierb în apă sărată, se scurg prin strecurătoare, se taie feliuţe şi se prăjesc cu ceapă. Fasolea se fierbe. Roşiile se opăresc, se curăţă de pieliţă, se dau prin răzătoare şi se prăjesc. Usturoiul se pisează. Se amestecă totul, se adaugă sare şi piper şi se înăbuşă la foc încet 10-15 minute.

Se servesc presărate cu verdeaţă tăiată.

Ingrediente:

600 g ciuperci,

1 pahar fasole,

3 roşii,

2 cepe,


4 linguri ulei,

3 căţei de usturoi,

2 linguri verdeaţă tăiată,

sare,

piper negru măcinat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав