Cutremure stiri: 505

REŢETA ZILEI: Vinegretă cu scrumbie şi porumb

4 noi. 2018,, 14:00   Societate
2609 0

Mod de preparare:

Castraveţii, ceapa, cartofii şi sfecla fiartă se taie cuburi, se adaugă porum­bul, verdeaţa, sarea, piperul, uleiul. Se amestecă toate. Dacă vrem să păstrăm culoarea naturală a fiecărui component, sfecla fiartă se amestecă cu ulei aparte şi se adau­gă în vinegretă doar la sfîrşit. Fileul de scrumbie se pune pe 1-2 ore la muiat în lapte (astfel devine mai fin), se taie feliuţe. Puneţi vinegreta în salatieră, garnisiţi-o cu felii de scrumbie, cu porumb şi măsline.

Ingrediente:

½ sfeclă,


½ pahar porumb conservat,

1 ceapă,

1 morcov,

2 cartofi,

2 castraveţi muraţi,

1 scrumbie,

3 linguri ulei,

sare,

piper negru măcinat,

1 lingură verdeaţă tocată,

8-10 măsline.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав