Cutremure stiri: 501

Carp și Litvinenco au comentat plîngerea depusă de Tauber la poliție

15 aug. 2019,, 15:30   Politică
2869 0

Plîngerea la poliție nu îi sperie. Deputații ACUM Lilian Carp și Sergiu Litvinenco nu-și vor cere scuze de la deputata Partidului Șor, Marina Tauber, după ce politiciana a anunțat că a depus o plîngere la poliție pe numele lor. Tauber însă nu disperă. Deputata spune că va aștepta „reacția organelor competente”.

Deputatul Lilian Carp a spus că nu-și va cere scuze de la Tauber. „Doamna este penală și trebuie să răspundă, niciodată nu-mi voi cere scuze de la hoți”, a declarat deputatul, scrie agora.md.

Nici colegul său nu-și va cere scuze de la Marina Tauber. „Nu comentez declarațiile unor hoți ordinari”, a fost reacția lui Sergiu Litvinenco.

Amintim că miercuri, pe 14 august, Tauber a cerut Poliției să constate faptele de injurie și calomnie și să-l tragă la răspundere contravențională pe Sergiu Litvinenco. Ea a solicitat și dezmințire de la colegul său din Legislativ.

Mai devreme, Tauber a depus o altă plîngere la Poliție pe numele deputatului ACUM Lilian Carp, cerîndu-i scuze publice. Asta după ce, la ședința Parlamentului din 26 iulie, parlamentarul a numit-o „hoață”, cerîndu-i să întoarcă banii furați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав