X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Chicu face prognoze: „În primăvară, Guvernul va fi demis”

5 dec. 2021,, 16:27   Politică
9949 10

Fostul premier al țării, Ion Chicu, este de părere că actualul Guvern condus de Natalia Gavrilița, urmează să fie demis. Și acest lucru, potrivit lui, se va întîmpla în primăvară.

Pentru activitatea Guvernului Gavrilița, Chicu spune că ar oferi calificativul „nesatisfăcător”. „Întregul Guvern a eșuat și nu trebuie eu să-l dau afară, pentru că tot ei îl vor da afară. Probabil în primăvară ei vor veni cu remanieri. Toți au eșuat. În primele zile am văzut că doamna prim-ministru și cîțiva miniștri ieșeau la TV, restul erau incognito. Acum mai mulți ies pe la emisiuni și fac gafă după gafă. Maia Sandu se va strădui să se îndepărteze de eșecul celor din Guvern. Ea se va disocia de ceea ce a făcut greșit Guvernul”, a declarat Ion Chicu, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul N4.

De menționat că Guvernul condus de Natalia Gavrilița a fost învestit în funcție la începutul lunii august, curent. Asta ca urmare a alegerilor parlamentare anticipate, provocate de demisia Guvernului Chicu.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?