X 
Cutremure stiri: 505

Cît a costat fundamentul gardului din jurul Parlamentului

15 mai. 2018,, 16:28   Politică
3432 2

Ministerul Economiei a comunicat că pentru fundația gardului de protecție din jurul Parlamentului au fost cheltuite circa 400 de mii de lei, informează Noi.md.

Informația a fost făcută publică la solicitarea deputatei liberale Alina Zotea. Ea cerut să-i fie prezentată cauza demolării fundației construite și costurile suportate din bugetul de stat.

Drept răspuns, reprezentanții Ministerului Economiei au menționat că a fost necesară demolarea unei părți din temelia gardului pentru a extinde parcarea din preajma Parlamentului. În scrisoare se mai menționează că în zilele cînd au loc ședințele plenare ale Parlamentului, deputații nu dispun de locuri suficiente pentru a-și parca automobilele.

„Dat fiind faptul că fundația a fost deja executată, s-a luat decizia de a demola 25,2 m pentru asigurarea accesului în parcare, cu construcția porții, gheretei pentru pază, sistemului de acces-control. Costul lucrărilor de construcție a fundației este de 393,2 mii lei”, se arată în document.

” Cele mai scumpe parcări din R. Moldova sunt pentru deputați! Deci din incompetență, au fost cheltuți aproape 400 000 lei din bugetul țării, adică din banii cetățenilor”, a comentat în replică Alina Zotea.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав