Cutremure stiri: 505

Directoarea Biroului regional PNUD vine în R.Moldova

31 mai. 2022,, 14:15   Politică
2410 0

Directoarea Biroului regional PNUD pentru Europa și CSI, Mirjana Špoljarić Egger, va efectua o vizită în Republica Moldova, în perioada 1-3 iunie 2022.

Oficialul se va întîlni cu parteneri-cheie PNUD pentru a discuta despre sprijinul organizației pentru comunitățile locale afectate de războiul din Ucraina, se va întîlni cu refugiați găzduiți la centre de cazare și va participa la lansarea unui program-cheie UE-PNUD care va aborda impactul crizei energetice și va iniția soluții pentru securitatea energetică și atenuarea poverii sărăciei energetice.

De asemenea aceasta va avea discuții cu președintele Maia Sandu, Prim-ministra Natalia Gavrilița, președinți de comisii parlamentare. Oficialii vor discuta despre: reziliența economică și socială; mijloacele de trai și incluziunea socio-economică; energia, securitatea alimentară și reziliența ecologică; guvernarea, statul de drept și anticorupția.

Directoarea Biroului regional PNUD va vizita, de asemenea, mai multe programe și proiecte legate de adaptarea la schimbările climatice, prevenirea dezastrelor și reducerea timpului de răspuns în situații de criză, promovarea turismului rural, dezvoltarea afacerilor, protejarea supraviețuitoarelor violenței în bază de gen, extinderea educației digitale etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав