X 
Cutremure stiri: 502

Ex-premierul îi cere guvernării să condamne „încercările de implicare a R.Moldova în acest război

29 apr. 2022,, 11:47   Politică
5988 0

Ex-premierul Ion Chicu îi cere guvernării să condamne încercările de implicare a Republicii Moldova în războiul din Ucraina. Într-o postare pe rețelele de socializare, Chicu a scris că „tot mai multe declarații provocatoare din partea unor extremiști ucraineni și ruși, care vizează Republica Moldova. Unii, cheamă direct spre atacarea țării noastre, alții – ne amenință cu refacerea URSS-ului și alte Siberii”.

„Dacă Președintele țării nu are curajul să condamne vehement aceste provocări, îi cerem să convoace Parlamentul și forțele politice din țară, pentru a ieși cu o Declarație comună de condamnare a războiului, de condamnare a încercărilor de implicare a Republicii Moldova în acest război periculos, precum și de a cere comunității internaționale să respecte neutralitatea țării noastre prin fapte, nu doar declarativ.

Dna Maia Sandu, aveți acum cea mai mare responsabilitate din viața Dvs. Gîndiți-vă bine la copiii moldovenilor”, a mai scris fostul prim-ministru, transmite abcnews.md.

13
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав