Cutremure stiri: 502

Igor Dodon pleacă în concediu

2 noi. 2020,, 20:09   Politică
2358 0

Preşedintele în funcţie Igor Dodon a anunţat că îşi ia din nou concediu din cont propriu pentru a participa în campania electorală pentru turul doi al alegerilor.

Potrivit Infotag, despre aceasta el a anunţat luni într-un briefing de presă, după o şedinţă cu participarea preşedintelui Parlamentului şi a prim-ministrului.

El a spus că şi-a întrerupt luni vacanţa şi a ieşit la muncă pentru a semna mai multe decrete.

Dodon a propus politicienilor şi candidaţilor la preşedinţie, care au vorbit despre falsificarea alegerilor prezidenţiale înainte de 1 noiembrie, să-şi ceară scuze.

"Alegerile prezidenţiale desfăşurate duminică au fost libere, corecte şi democratice. Acesta a fost un răspuns pentru cei care, în perioada campaniei electorale, au vorbit neobosit despre fraudarea alegerilor.


Comisia Electorală Centrală, toate instituţiile de stat au demonstrat o muncă bine coordonată, capacitatea de desfăşura alegeri la un nivel organizaţional înalt.

Acum rezultatul vă place şi deja nu mai vorbiţi de falsificări? Ar fi bine ca foştii candidaţi şi celălalt candidat să-şi ceară scuze pentru acuzaţiile lor", a spus Dodon, adresîndu-se Maiei Sandu şi celorlalţi candidaţi.

El a promis că va vorbi despre acest lucru cu Maia Sandu în dezbaterea pentru turul doi al alegerilor.

Dodon a arătat clar că în turul doi va participa la dezbateri cu Maia Sandu, pe care le-a refuzat în primul scrutin.

"O felicit pe Maia Sanda pentru că a ajuns în turul doi. Situaţia din 2016 se repetă. Am cîştigat atunci, vom cîştiga şi acum", a spus Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав