X 
Cutremure stiri: 506

Krasnoselski a respins acuzații privind "lansarea rachetelor asupra orașului Vinița" din Transnistria

6 mar. 2022,, 17:30   Politică
19342 0

Vadim Krasnoselski a respins declarațiile mai multor mass-media și canale Telegram din Ucraina despre presupusa "lansare a rachetelor asupra orașului Vinița" de pe teritoriul Transnistriei.

"Aceasta este o minciună și o provocare nerușinată! De asemenea, declar în mod responsabil că pacificatorii ruși care se află pe teritoriul RMN și personalul militar al Grupului operativ al trupelor ruse din Transnistria se află în locurile de desfășurare permanentă și nu au nicio legătură cu bombardarea aeroportului orașului ucrainean Vinița", declarat liderul transnistrean.
"Nu voi obosi să repet: Transnistria pașnică nu reprezintă o amenințare militară, nu are planuri agresive. Noi ne concentrăm pe asigurarea păcii în republică și ne bazăm pe stabilizarea situației dincolo de granițele sale. Transnistrenii oferă ajutor celor care sunt nevoiți să caute siguranță. Refugiații găsesc la noi sprijin, ajutor și adăpost ", a spus Krasnoselski pe canalul său Telegram.

Anterior, Ministerul Apărării al Republicii Moldova a dezmințit informațiile false despre presupusa "lansare a rachetelor de pe teritoriul Transnistriei".

8
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав