Cutremure stiri: 502

Președintele Germaniei va discuta la București perspectivele integrării europene a Republicii Moldova

4 mai. 2022,, 12:45   Politică
2462 0

Președinții României și Germaniei, Klaus Johannes și Frank-Walter Steinmeier, vor discuta miercuri, 4 mai 2022, la București, printre altele, și despre susținerea integrării europene a Republicii Moldova, relatează Noi.md.

Vizita Președintelui Republicii Federale Germania la București are loc în contextul aniversării a 30 de ani de la semnarea, la 21 aprilie 1992, a Tratatului între România și Germania privind cooperarea prietenoasă și parteneriatul în Europa.

Potrivit Administrației Prezidențiale, pe lîngă discutarea modalităților de dezvoltare și aprofundare a relațiilor româno-germane, care are caracter strategic, agenda de discuţii va cuprinde aspectele legate de sprijinul activ şi cuprinzător de care au nevoie, în contextul regional actual, statele din Vecinătatea Uniunii Europene, în special Republica Moldova, Georgia şi statele din Balcanii de Vest, inclusiv susţinerea integrării europene a acestora.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав