X 
Cutremure stiri: 506

Sandu anunță semnara mai multor acorduri cu România

7 feb. 2022,, 09:53   Politică
5277 36

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, anunță că în această săptămînă vor fi semnate o serie de acorduri și protocoale de colaborare pe mai multe domenii.

”Ziua de luni începe cu vești importante - la sfârșitul acestei săptămâni, la Chișinău va avea loc ședința comună a Guvernelor Republicii Moldova și României. Cu acest prilej, vor fi semnate o serie de acorduri și protocoale de colaborare pe mai multe domenii. Între acestea, acordul privind construirea unui nou pod peste Prut la Ungheni, programul de asistență financiară nerambursabilă de 100 de milioane de euro și eliminarea tarifelor de roaming. Avem o șansă unică să implementăm proiecte de importanță majoră pentru țara noastră. Mulțumim României, care dovedește încă odată solidaritate și generozitate față de cetățenii Republicii Moldova”, a declarat Sandu într-un mesaj video al șefei statului.

Reamintim că la sfîrșitul acestei săptămîni la Chișinău va avea loc o ședință comună a Guvernului Republicii Moldova și României.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав