X 
Cutremure stiri: 501

Maia Sandu s-a lansat în campania electorală

20 sep. 18:57   Politică
8 ore in urma 476 0

Șefa statului, Maia Sandu, candidatul înaintat de Partidul Acțiune și Solidaritate la funcția de președinte al Republicii Moldova, s-a lansat astăzi oficial în campania electorală pentru scrutinul prezidențial din 20 octombrie.

Evenimentul a fost organizat în seara zilei de vineri, 20 septembrie, în prima zi de campanie electorală pentru participanții la referendumul republican constituțional și candidații la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

„Azi Moldova are o cale sigură în față, lucruri care păreau imposibile acum patru ani, azi sunt mai aproape ca niciodată de îndeplinire. Dacă acum patru ani ne întrebam dacă Moldova are șansa să ajungă vreodată în familia europeană, astăzi discutăm când acest lucru se va întâmpla. (...) Am reușit să facem o lume întreagă să ne vadă altfel. Moldova nu mai este văzută ca afacerea personală a oligarhilor sau ca o zonă de spălat banii, Moldova a fost primită cu respect la masa de discuții a celor mai importante țări din lume și este văzută pentru omenia, curajul și dorința noastră de libertate. (...) Nu ne putem opri la jumătate de drum. Planul meu pentru Moldova este foarte clar. Voi urma trei obiective naționale: grija pentru oameni, condiții mai bune de viață, pace și bună înțelegere. (...) Voi continua să acționez cu toate mijloacele pentru a asigura pacea și buna înțelegere. Vom pregăti țara pentru aderarea la UE până în 2030. (...) Am fost și rămân devotată democrației, dar e clar că e nevoie să luptăm mai dur împotriva corupției. Acesta este planul meu pentru Moldova și pentru îndeplinirea lui voi munci cu aceeași responsabilitate și dăruire. Doar dacă veniți la alegeri și alegeți, puteți alege ce doriți. Puneți politica în slujba țării”, a declarat la eveniment Maia Sandu.

Alegerile pentru funcția de Președinte al R. Moldova vor fi organizate pe data de 20 octombrie 2024

1
0
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав