Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

REŢETA ZILEI: Gogoşele din brînză şi unt ("Urs")

10 ian. 2021,, 18:00   Societate
9000 1

Mod de preparare:

Se prepară mămăliga, se răceşte puţin, se împarte în foi nu prea mari. În centrul fiecărei foi se pune brînza amestecată cu unt şi verdeaţă. Se formează „urşi" (gogoaşe), se pun pe o tavă unsă cu ulei şi se dau la cuptor. Se serveşte cu smîntînă.

Ingrediente:

  • 1½ pahar făină de porumb,
  • 3 pahare apă,
  • 4 linguri unt,
  • 2 pahare brînză mărunţită,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 pahar smîntînă,
  • 2 linguri de verdeaţă tăiată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав