X 
Cutremure stiri: 505

REŢETA ZILEI: Miel la grătar

13 oct. 2018,, 13:45   Societate
2232 0

Mod de preparare:

Se ia piciorul posterior sau partea lombară a mielului. Se scoate carnea de pe oase, se curăţă de tendoane şi pelicule, se taie cîte o bucată la porţie, se bate, dîndu-i-se o formă ovală, se unge cu ulei vegetal, se stropeşte cu vin, se lasă pentru 1-2 ore.

Se pune mielul pe reţeaua unsă cu slănină afumată şi încinsă, se frige pe ambele părţi pînă este gata, imediat după prăjire se sărează şi se piperează. Mujdeiul se serveşte separat.

Ingrediente:


• 1 kg de carne de miel,
• 1 lingură de ulei vegetal,
• 2 linguri de vin sec de masă,
• 4 linguri de mujdei,
• sare,
• piper negru măcinat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав