Cutremure stiri: 505

REŢETA ZILEI: Salată de sfeclă cu mere şi nuci

7 oct. 2018,, 14:00   Societate
2918 0

Mod de preparare:

Sfecla se fierbe, se răceşte. Sfecla şi merele, curăţate de coajă, se dau prin răză­toare mășcată. Prunele se opăresc în apă fierbinte, se curăţă de sîmburi, se taie fidea. Stafidele se spală. Se amestecă toate, se adaugă nuci şi scorţişoară. Se condimentează cu maioneză şi se amestecă.

Ingrediente:

1 sfeclă,

1 măr,

½ pahar prune uscate,

½ pahar stafide,

½ pahar maioneză,

2 linguri miez de nucă pisat,


1/3 pahar scorţişoară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав