Cutremure stiri: 508

Pentru ce a fost amendat FC Bălți și descalificat căpitanul Milsami

7 oct. 19:15   Sport
2 ore in urma 650 0

Comisia de Disciplina a FMF a examinat abaterile disciplinare constatate și înregistrate conform rapoartelor de joc la meciurile din Campionatul Moldovei.

Astfel, clubul FC Bălți a fost amendat cu suma de 1 000 de lei, deoarece s-a constatat că pe tot parcursul meciului cu Zimbru din cadrul etapei a 8-a (2:0), copiii de mingi intenționat nu remiteau mingile jucătorilor echipei oaspete, respectiv reluarea jocului se întîrzia. Acest aspect provoca nervozitate jucătorilor echipei oaspete.

Totodată, clubul bălțean a fost amendat cu suma de 10 000 lei pentru folosirea de către fanii echipei gazdă a fumigenelor și produselor pirotehnice.

Fundașul clubului Milsami Vadim Bolohan a fost descalificat pentru 4 etape din Super Liga după eliminarea sa în meciul etapei a 8-a cu Petrocub (1:2).

Jucătorul a primit un cartonaș roșu direct în această confruntare pentru comportare nesportivă și anume scuiparea adversarului în minutul 88 al meciului.


Bolohan a ratat deja un meci, deoarece nu a jucat ieri împotriva echipei Zimbru și va reveni în teren doar în luna noiembrie. Pentru comportamentul nesportiv al jucătorului său, Milsami va plăti o amendă în sumă de 3 000 de lei.

Totodată, clubul orheian a fost amendat cu suma de 2 000 de lei conform regulamentului pentru acumularea a patru cartonașe galbene de către fotbaliștii săi într-un meci.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав