X 
Cutremure stiri: 506

"Otrava" care este mai periculoasă ca zahărul și sarea

8 apr. 2018,, 03:00   Externe
6627 0

Zahărul și sarea în exces îți pot afecta organismul, însă există o substanță care îți face și mai rău.

O găsești într-o mulțime de alimente semipreparate. În plus, o folosesc și multe restaurante.

Este vorba despre glutamatul de sodiu, E621, un aditiv care se pune în cantități diferite în toate alimentele. Restaurantele îl folosesc pentru a intesifica aroma alimentelor.

Arată ca o pudra cristalină, la fel că sarea și zahărul, iar gustul este cel de supă de carne.

Glutamatul de sodiu crește apetitul, te face să mănînci mai mult și încurajează acumularea de kilograme.


Se găsește în cîrnați, salam, chipsuri, supe instant, bere, ciocolată și conserve.

Iată care sînt simptomele unei supradoze de E621: amețeală, migrene, probleme cu vedere, dezechilibre hormonale, amețeală, slăbiciune, durere în piept. În plus, îți afectează percepția gustului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав