Usturoiul
Consumul de usturoi în alimentație creşte cantitatea de bacterii benefice, care susțin sistemul imunitar. De asemenea, usturoiul ajută la eliminarea paraziţilor din organism, cum ar fi viermii.
Fructele de mare şi peştele
Peştele şi fructele de mare conțin o cantitate mare de zinc si fosfor, precum și acizi grași nesaturați care întăresc sistemul imunitar şi restabilesc puterea şi energia. De asemenea, aceste produse îmbunătăţesc funcţionarea creierului uman.
Produsele lactate
Asiguraţi-vă că ați inclus în alimentație produsele lactate dietetice şi, dacă este posibil, zilnic consumați lapte, iaurt, lapte acru, deoarece ele conţin bacterii lactice care contribuie la digestie şi îmbunătăţesc starea generală a imunității și a organismului în ansamblu.
Mierea
Mierea din cele mai vechi timpuri a fost considerată un produs foarte folositor. Aceasta include vitamina C, mangan, precum și vitamine, care sînt absorbite foarte repede şi se combină bine cu sărurile minerale.
Citrice
Citricele trebuie să fie întotdeauna în dieta dumneavoastră, pentru că ele conţin cantităţi mari de vitamine si antioxidanți, care încetinesc procesul de îmbătrînire. Cea mai mare valoare a citricelor - conţinutul ridicat de vitamina C.
Adăuga comentariu