Cutremure stiri: 505

Un tînăr din Hînceşti riscă închisoare pentru că și-a „furat” propria mașină

5 ian. 2013,, 09:00   Societate
4034 0
Foto : wallnews.md
Un tînăr de 31 de ani și doi prieteni ai acestuia riscă pînă la cinci ani de închisoare sau o amendă între 4 și 16 mii de lei pentru denunțare falsă. Tînărul a declarat poliției că automobilul de model „Alfa Romeo”, parcat în preajma unei pizzerii, i-a fost furat. Oamenii legii însă au stabilit că proprietarul și prietenii săi doar au înscenat furtul pentru a primi despăgubiri de la o companie de asigurări auto, relatează NOI.md.

Tînărul originar din Hîncești s-a adresat Comisariatului de Poliţie Botanica în ziua de 3 ianuarie. Acesta a declarat că automobilul din 2008 fusese procurat în credit acum o lună din Italia la preţul de 10 500 euro, iar acum i-a fost furat. După finisarea audierilor, poliţiştii însă au constatat că „furtul” era doar o înscenare. Ulterior, și tînărul a recunoscut fapta, motivînd că ar fi o metodă potrivită pentru a returna în termen suma creditului.

Automobilul „furat” a fost depistat ascuns acasă la unul dintre complici, care s-au dovedit a fi doi tineri de 22 și 23 de ani originari din Anenii Noi. Anterior, toți trei au locuit şi au lucrat împreună pe un şantier de construcţii din Italia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав