X 
Cutremure stiri: 505

PCRM a venit cu megafoane în Parlament: show-ul a început

21 ian. 2013,, 12:33   Politică
6032 4
Fotо: jurnal.md
Membrii Partidului Comuniștilor au venit astăzi cu megafoanele în Parlament și fac imposibilă derularea ședinței Parlamentului și examinarea subiectelor incluse pe ordinea de zi. Deputatul PCRM, Iurie Muntean, a conectat megafonul după ce președintele Parlamentului, Marian Lupu, a refuzat să includă pe ordinea de zi proiectul privind revocarea prim-vicepreședintelui Parlamentului, Vladimir Plahotniuc.

Astfel, Parlamentul a luat o pauză de 10 minute din acest motiv. Președintele Parlamentului, Marian Lupu, a declarat că, în cazul în care PCRM nu va înceta să utilizeze megafoanele, Parlamentul doar va supune votului cele două chestiuni de pe ordinea de zi, fără ca să aibă loc discuții pe marginea chestiunilor privind demiterea procurorului general și crearea unei comisii de anchetă privind investigarea cazului de la Pădurea Domnească.

“N-o să supun votului nimic ce contravine regulamentului. Dacă încălcați regulamentul, voi supune votului aceste proiecte. Vă lăsăm zece minute la dispoziție”, a spus Marian Lupu.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав