Cutremure stiri: 501

Mascații de la „Fulger” au descins la CGP Chișinău. Poliția nu comentează

23 ian. 2013,, 15:19   Societate
5508 4
Foto: mpinteractiv.ro
În jur de 20 de mascați ai Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger” au descins în această dimineață la sediul Comisariatului General de Poliție al municipiului Chișinău, pentru efectuarea unor verificări în Secția poliție criminală a instituției. Solicitați de NOI.md, ofițerul de presă al Comisariatului, Adrian Jovmir, a confirmat informația, dar fără a face lumină în acest caz. Totodată, reprezentanții Centrului de Presă al MAI au menționat că, deocamdată, nu comentează cazul.

Potrivit unor informații neconfirmate oficial, ofițerii „Fulger” au efectuat unele verificări în birourile vice-comisarului Alexei Laza şi al șefului Secției poliţie criminală, Ruslan Saachian. Acțiunile ar fi fost coordonate de ofițerii Securității interne a MAI în cazul angajatului CGP Chișinău, Andrei Axenti, care la data de 11 ianuarie, conducînd în stare de ebrietate, a lovit patru pietoni ce se deplasau pe trotuar.

Pentru acțiunile sale, maiorul Andrei Axenti a fost demis din Ministerul de Interne printr-un ordin al ministrului Dorin Recean, semnat la 16 ianuarie. Totodată, pe cazul accidentului comis de acesta, procurorii au deschis un dosar penal, fapt pentru care Axenti riscă pînă la șapte ani de închisoare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав