Cutremure stiri: 505

Doi frați din capitală au furat din 13 apartamente bunuri de peste 500 mii lei

5 feb. 2013,, 10:10   Societate
3372 0
Foto: procuratura.md
Doi fraţi de etnie romă, originari din capitală, sînt bănuiţi că ar fi furat din mai multe locuinţe bani şi bunuri în valoare de jumătate de milion de lei. Potrivit poliției, cei doi ar fi pătruns în cel puțin 13 apartamente. Bănuiții sînt cercetați în mai multe cauze penale, pentru care riscă de la cinci la zece ani de închisoare, iar oamenii legii verifică complicitatea acestora în săvîrşirea și altor infracţiuni similare, comunică NOI.md.

Oamenii legii au constatat că frații, în vîrstă de 27 și 30 de ani, pătrundeau în apartamente în timpul zilei, în timp ce proprietarii nu erau acasă. În toate cazurile, lacătele uşilor de acces erau forţate sau descuiate cu ajutorul unor unelte confecţionate artizanal. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, polițiștii au depistat mai multe bijuterii din aur, patru laptopuri, un iPhone și un iPad, două televizoare LCD, o cameră video şi alte bunuri materiale, proveniența cărora hoții nu au putut-o explica.

Frații, anterior judecaţi pentru furturi, jafuri şi droguri, ”și-au desfășurat activitatea” în sectorul Rîşcani al capitalei, pe parcursul lunilor decembrie 2012 şi ianuarie 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав