Cutremure stiri: 501

Miros de “mucegai și pesticide” în Parlament. Află motivul

22 feb. 2013,, 16:38   Politică
7237 1
Foto: inprofunzime.md
Inițiativa Partidului Liberal Democrat, ce prevede numirea în funcție a adjuncţilor directorului Centrului Național Anticorupție în urma organizării unui concurs public, a fost respinsă de Parlament. Astfel, pentru aprobarea proiectului au votat doar 23 de deputați, informează NOI.md.

Deși PLDM susținea că aprobarea proiectului va spori încrederea în CNA, proiectul nu s-a bucurat de susținerea nici unei fracțiuni Parlamentare, cu excepția PLDM.

Președintele Partidului Acțiunea Democrată, Mihai Godea, a declarat că proiectul nu are alt scop decît să „scoată două funcții la negocieri”. În replică, președintele fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, a spus că, ”dacă nu este promovat, vor fi două funcții scoase la vînzare”. Acesta s-a referit la faptul că, în prezent, adjuncţii directorului sînt numiți de Parlament doar la propunerea directorului CNA.

La rîndul său, liberalul Valeriu Munteanu a spus că „proiectul miroase a pesticide, solicitînd liberal-democraților să-l retragă”. În replică, Streleț a afirmat: “Dumneavoastră mirosiți a mucegai”.

Proiectul PLDM a fost înaintat în Parlament pe 1 februarie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав