Cutremure stiri: 506

Fotbalul revine în atenția microbiștilor

4 mar. 2013,, 14:41   Sport
2792 0
Foto : noi.md
Divizia Națională la fotbal a revenit în forță cu multe surprize, dar și evenimente, care ar fi putut lăsa o echipă în afara campionatului.

Derbiul etapei dintre ”Dacia” și ”Academia” s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, la capătul unei partide care a ținut în suspans publicul pînă în ultimul minut. Lupii galbeni s-au văzut conduși cu 1-0 în minutul 73, după ce Truhanov a înscris din interiorul careului. Egalarea a venit în minutul 93 prin Dumitru Popovici, în urma unei lovituri de cap.

”Nistru” Otaci a produs surpriza etapei, învingînd ”Zimbru” cu 2-0. Toate golurile au fost înscrise în repriza secundă prin Șoimu și Bejenaru.

Lidera ”Sheriff” Tiraspol, cu românul Mihai Stoichiță la timonă, nu a avut niciun fel de probleme la meciul din deplasare cu ”Speranța” Crihana Veche, pe care a învins-o cu 2-0.

În alte meciuri au fost consemnate rezultatele: ”Olimpia” Bălți – ”Rapid” Ghidighici 1-3, FC Tiraspol – ”Iskra Stal” Rîbnița 1-3. După cum am mai informat, sîmbătă, ”Milsami” Orhei a învins pe FC Costuleni (1-0).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав