X 
Cutremure stiri: 505

Filat: Moldova este condusă de două guverne

5 mar. 2013,, 11:29   Politică
4427 0
Fotо: noi.md
Înainte de a fi supusă votului moțiunea de cenzură privind demisia Guvernului, prim-ministrul Vladimir Filat a spus că moțiunea înaintată de PCRM are o conotație politică și consideră că Guvernul și-a făcut datoria foarte bine.

“Sînt conștient că nu acest raport influențează pe cei care au inițiat moțiunea de cezură. Este cu siguranță un proces politic. Noi ne-am făcut datoria, în condiții bazate pe realitate. Indiferent de votul care va fi azi, vreau să vă spun că personal sînt cu sufletul împăcat și cu sentimentul de îndeplinire a datoriei”, a spus Filat.

Pe de altă parte, deputații liberali l-au acuzat pe Filat că a distrus AIE atunci cînd a denunțat acordul de constituire al acesteia. Totodată, unul dintre deputați l-a întrebat pe premier de ce folosește sintagma ”guvern real și virtual”. “În Guvern sînt 5 ministere conduse de liberali și cred că ați avut posibilitatea de a comunica real sau virtual”, a răspuns Filat.

Totodată, liderul PL, Mihai Ghimpu, l-a acuzat pe Filat că face front comun cu comuniștii. “Adevăratul slogan al PLDM este ”Moldova fără Voronin, Moldova fără comuniști, Moldova fără Europa””, a declarat Ghimpu.
În replică, Filat a spus că votul de azi va demonstra cine face front comun cu PCRM.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав