Cutremure stiri: 501

Medvedev a atenționat asupra agoniei administraţiei Obama

30 dec. 2016,, 12:00   Externe
2622 0

Prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev, pe fundalul expulzării diplomaţilor ruşi din SUA, a postat pe pagina sa de pe Twiter un mesaj cu critici la adresa administraţiei preşedintelui american care pleacă, Barack Obama.

„Este trist că administraţia Obama, care şi-a început activitatea cu restabilirea cooperării, o finalizează cu agonie antirusă”, a scris şeful guvernului rus vineri, 30 decembrie.

El a adăugat, de asemenea, la mesaj acronimul RIP, care în mod tradiţional semnifică „Odihnește-te în pace” (Rest in Peace) şi este utilizată frecvent în calitate de epitaf pe pietre funerare.

Ieri, 29 decembrie, presa a scris că SUA au decis să expulzeze 35 de diplomaţi ruşi şi să închidă accesul la două obiecte utilizate de muncitorii ruşi – din New-York şi Maryland. Nu se precizează ce fel de obiecte sînt acestea. Potrivit spuselor unui înalt demnitar, care a dorit să-și păstreze anonimatul, acesta este „răspunsul la campania de hărţuire a diplomaţilor americani la Moscova din partea autorităţilor Rusiei”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав