Cutremure stiri: 505

Filat a venit în Parlament. PLDM a cerut o pauză de o oră

19 apr. 2013,, 13:17   Politică
4187 3
Foto : noi.md
Candidatul la funcția de premier, Vlad Filat, a venit acum cîteva minute la Palatul Republicii, unde se desfășoară ședințele plenare ale Parlamentului. Imediat după apariția lui Vlad Filat, deputații PLDM au solicitat o pauză de o oră, relatează NOI.md.

Deocamdată nu se cunoaște motivul prezenței lui Vlad Filat în Parlament. Îndată ce a intrat în sala de ședințe a Parlamentului, Filat s-a apropiat de democrați, printre care era președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, dar și fostul prim-vicepreședinte al Parlamentului, Vlad Plahotniuc.

Ulterior, deputații liberal-democrați s-au întrunit în ședința fracțiunii, care a durat mai bine de 30 de minute. Vlad Filat a ezitat să facă declarații pentru presă.

În același timp, pe holul Parlamentului se aud voci care spun că discuțiile purtate între PLDM și PDM se referă la proiectul democraților cu privire la votul uninominal. Liberal-democrații vor să se asigure că, după ce ei vor vota proiectul în a doua lectură, democrații vor vota pentru noul guvern.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав