X 
Cutremure stiri: 501

Voronin nu insistă ca spicherul Parlamentului să fie din PCRM

7 mai. 2013,, 13:01   Politică
3735 0
Foto: noi.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, consideră că, deși PCRM pledează pentru alegeri anticipate, Parlamentul Republicii Moldova are nevoie la moment de președinte. În cadrul unei conferințe de presă, liderul PCRM s-a arătat convins că un candidat în acest sens ar putea fi identificat, specificînd că PCRM nu va insista ca acesta să fie din partea Partidului Comuniștilor, relatează NOI.md.

“În preajma acestor alegeri, toate legile trebuie semnate, propuse. De aceea, e clar că noi ne vom consulta și vom vedea. Dacă și alte partide conștientizează în aceeași măsură această primejdie care azi există asupra instituțiilor statului, evident că vom alege președintele Parlamentului. Nu este obligatoriu ca această candidatură să fie din partea comuniștilor. Ar fi foarte bine ca acest candidat să se conducă de Constituție și să nu se ducă nici cu oligarhii, nici nu cei corupți”, a subliniat Voronin.

Menționăm că, după ce au votat pentru demiterea președintelui Parlamentului, Marian Lupu, deputații nu au numit, deocamdată, o altă persoană în această funcție.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав