Cutremure stiri: 501

Ghimpu dorește să petreacă măcar o noapte la o vila din București

21 iun. 2013,, 14:12   Societate
1803 0
Foto : noi.md
Liderul PL, Mihai Ghimpu neagă unele informații apărute în presă precum că nu și-ar fi declarat toată averea pe care o deține. Solicitat de jurnaliști să comenteze faptul că nu a inclus în declarația de avere un apartament pe care îl deține, Mihai Ghimpu a spus că deocamdată imobilul nu este în proprietatea sa, relatează NOI.md.” Să controleze. Averea mea este cea din declarație. Apartamentul meu nu a trecut în proprietatea mea. Cînd va trece eu voi face declarație” a spus Ghimpu.

De asemenea, liderul PL neagă că ar deține și o vilă în Romania, specificînd că nu are timp să viziteze nici casa părintească.” Vilă la București? Dați măcar o noapte să mă duc și eu acolo. Așa vilă, dă doamne. Eu nu am timp să îngrijesc de casa părinteasca din cauza guvernării. Nu am timp sa mănînc cireși. Sînt minciuni. Ca să sustragă atenția cetățenilor, aruncă minciuni împotriva lui Ghimpu” a spus liderul PL.

Averea liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este verificată de Comisia Naţională de Integritate(CNI). Acest lucru s-a întîmplat după ce Alianţa Anticorupţie a sesizat comisia, pe motiv că liberalul nu a inclus în declaraţia sa un apartament situat în centrul Capitalei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав