Cutremure stiri: 505

Două tinere polițiste s-au luat la bătaie pe carosabil (VIDEO)

16 iul. 2013,, 16:46   Externe
12505 1
Foto: objektifhaber.com
Într-un oraș din China două polițiste au provocat un ambuteiaj de proporții, după ce s-au luat la bătaie în mijlocul carosabilului la o oră de vîrf.

Angajatele pline de temperament ale forțelor de ordine din China s-au luat la harță în toiul zilei de muncă. Întrucît nu au reușit să soluționeze litigiul în mod pașnic, fetele pur și simplu s-au păruit în mijlocul drumului.

Potrivit martorilor, polițistele au uitat cu desăvîrșire de responsabilitățile lor, fiind copleșite de emoții. Șoferul unuia dintre vehicule a filmat cu un telefon mobil momentul cînd una dintre fete a doborît-o la pămînt pe adversara sa.

”Nu în fiecare zi poți vedea polițiste care se bat. Am avut impresia că vor să se omoare una pe alta”, a comentat episodul neobișnuit un martor, care a fost nevoit să oprească vehiculul din cauza incidentului.

Cînd situația a scăpat complet de sub control, a intervenit o colegă a polițistelor. Ea cu greu le-a despărțit pe bătăușe, după care acestea, în cele din urmă, s-au întors la muncă.

Potrivit administrației poliției rutiere, în viitorul apropiat, tinerele vor fi sancționate pentru încălcarea comisă.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав