Cutremure stiri: 501

Mocanu aduce acuzații dure la adresa lui Coman și Filat

15 aug. 2013,, 15:37   Politică
15939 18
Foto : noi.md
Directorul Agenției Medicamentului, Alexandru Coman, a fost implicat în perioada anilor '90 în acțiuni de contrabandă cu țigări. Declarația aparține liderului Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, și a fost făcută în cadrul emisiunii sale ”În direct”, transmite NOI.md.

Potrivit lui Sergiu Mocanu, Alexandru Coman a fost în anii '90 complicele liderului Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, în diferite acțiuni de contrabandă. ”Cel care se ocupă astăzi de domeniul farmaceutic din R. Moldova este unul pe nume Coman. El este complicele lui Filat în acțiuni de contrabandă, pe care le-a făcut în anii '90. Deci el este chiar ”podelnikul” lui Filat la contrabanda cu țigări”, a precizat Sergiu Mocanu.

Liderul MPA susține că R.Moldova este condusă de un regim criminal. „Nu trebuie să ne punem cenușă pe cap și să răbdăm. Am avut atîția eroi care au luptat cu sabia într-o mînă și cu crucea în cealaltă. Dacă nu reușim la alegeri parlamentare, ieșim în stradă și tot îi dăm jos pe acești criminali”, a spus cu fermitate Sergiu Mocanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав