X 
Cutremure stiri: 505

Focuri de armă și urmărire ca-n filme în sectorul Telecentru

29 aug. 2013,, 22:40   Societate
8387 1
Foto : publika.md
Mai multe patrule ale poliţiei au urmărit un infractor care se deplasa pe şoseaua Hînceşti din Chişinău. Grupurile operative ale poliției au blocat sectorul și l-au oprit pe agresor. Martorii spun că s-au auzit şi împuşcături, informează publika.md

Ion Bodrug, şeful Inspectoratului general de poliţie: S-a auzit un strigăt de ajutor şi s-a început urmărirea. Şoferul nu reacţiona şi a tamponat mai multe maşini de patrulare. Poliţiştii au aplicat arma din dotare, au tras opt focuri în aer, de la bun început au fost de avertizare, după care au tras în ţintă, în roţi, o roată din spate este spartă. Patru maşini civile la fel au fost tamponate. În salonul auto s-a depistat o persoană de gen feminin, cu leziuni corporale pe tot corpul, alături a fost găsită şi o sticlă cu benzină"

Șeful Inspectoratului general de poliţie a mai declarat că: " În salon a fost găsit şi un pumnal. Femeia a fost internată în spital, se afla în stare de şoc, a fost bătută destul de tare. Şoferul a fost destul de agresiv, a mers la tamponarea directă a maşinilor de patrulare şi civile, avea un comportament inadecvat. Se verifică informaţia, se presupune că şi dumnealui a tras cu arma. Persoana bănuită este deja identificată, a fost dusă la Inspectoratul de Poliţie Centru."




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав