Cutremure stiri: 505

Start campaniei: „Un copil informat ‒ un copil protejat”

2 sep. 2013,, 10:55   Societate
3327 0
Foto: campinaph.com
Începînd de astăzi și pînă pe 12 septembrie curent, Inspectoratul General al Poliţiei în colaborare cu Ministerul Educaţiei vor asigura continuitatea Campaniei „Un copil informat ‒ un copil protejat”, transmite NOI.md.

Astfel, elevii din clasele mai mari vor fi sensibilizaţi cu privire la securitatea personală, violenţa între semeni şi consecinţele comportamentului agresiv, pericolul internautic în cazul navigării excesive prin internet, precum şi răspunderea contravenţională şi penală pe care o riscă atît ei, cît şi părinţii lor.

Tot în această perioadă, poliţiştii vor asigura securitatea circulaţiei rutiere în adiacenţa instituţiilor de învăţămînt de pe întreg teritoriul ţării pentru a exclude pericolul sporit de comitere a accidentelor rutiere cu implicarea copiilor.

Aproape 1500 de polițiști asigură astăzi, în prima zi de școală, ordinea publică și securitatea circulaţiei rutiere în țară. De asemenea, polițiștii susțin astăzi lecții pentru elevii clasei I-a cu privire la securitatea personală şi regulile circulaţiei rutiere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав