X 
Cutremure stiri: 505

O altă pauză: deputații comuniști au venit cu megafoane în parlament (VIDEO)

27 sep. 2013,, 11:48   Politică
2940 1
Foto: noi.md
Deputații nu și-au uitat obiceiurile din sesiunea anterioară a parlamentului. Astfel, ca și în unele ședințe anterioare, deputații PCRM au venit în sala parlamentului cu megafoane.

După expirarea pauzei de o oră, deputatul PCRM, Grigore Petrenco, a solicitat parlamentului să revină la proiectul de lege propus de PCRM, privind abrogarea actelor care au permis emisiunea suplimentară la Banca de Economii. Proiectul prevede întoarcerea BEM în proprietatea statului.

În același timp, președintele parlamentului, Igor Corman, a ironizat pe seama PCRM, declarînd că au folosit eficient timpul din pauza solicitată, referindu-se la faptul că deputații s-au întors cu megafoane. Pentru a calma spiritele, spicherul a mai anunțat o pauză de 30 de minute.

În replică, deputatul PCRM, Artur Reșetnicov, a spus că, profitînd de pauză, deputații PCRM convoacă ședința fracțiunii pentru a discuta din ce cauză deputații din coaliție nu doresc să supună dezbaterilor proiectele propuse de PCRM.

Deputatul a ținut să-l invite și pe Igor Corman la ședința comuniștilor. În replică, Corman a răspuns ironic că a primit chiar propunerea de a adera la PCRM, lucru la care ”se va gîndi minuțios”.

Ulterior deputații au luat o pauză de 30 de minute.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав