X 
Cutremure stiri: 501

Ziua protestelor la Chișinău (VIDEO)

3 oct. 2013,, 10:52   Societate
3009 2
Foto: socialistii.md
Comuniștii și socialiștii au pichetat astăzi sediile Guvernului și Parlamentului. Nemulțumiți de acțiunile autorităților din ultima perioadă, protestatarii au solicitat demisia Guvernului și organizarea alegerilor anticipate, transmite NOI.md.

Socialiștii au scandat ”Stop privatizare”, ”Întoarceți banca poporului”, ”Vinovații la răspundere”, ”Leancă la răspundere” etc. ”Noi nu putem permite ca această dezordine să continue prea mult. Noi cerem prim-ministrului să vină la raport în Parlament pentru a da explicaţii pe marginea tranzacţiilor ilegale de la BEM”, a declarat liderul PSRM, Igor Dodon.

La rîndul lor, comuniștii au scandat ”Jos Guvernul”, ”Vrem alegeri”, ”Guvernul la gunoi”, ”Alegeri noi”, ”Guvernul la dubă” ș.a. Cei aproape 1000 de simpatizanți și membri ai PCRM susțin că nu mai pot face față fărădelegilor care se produc în ultima perioadă în țară.

Acțiunile sînt parte a șirului de proteste inițiate de aceste două partide pe marginea ilegalităților admise în ultimele două luni, îndeosebi, în cazul privatizărilor în masă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав