Cutremure stiri: 501

Voronin acuză Coaliția de furt (VIDEO)

3 oct. 2013,, 11:11   Politică
3450 5
Foto: noi.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, acuză membrii Coaliției Pro-Europene că sînt implicați în scheme frauduloase privind capitalizarea ”Băncii de Economii” și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Acuzațiile vin după ce coaliția de guvernare nu a acceptat propunere PCRM, ca audierile pe marginea BEM și AIC să fie transmise în direct la postul public de televiziune, transmite NOI.md.

“Daca dvs, dle Corman, și echipa dvs. nu doriți transmisiunea în direct, înseamnă că din start știți că sînteți vinovați și ați furat ”Banca de Economii”. De ce va temeți?” a întrebat liderul PCRM. Totodată, Vladimir Voronin susține că televiziunea publică este finanțată din bugetul statului, iar asta înseamnă că reprezintă interesul național al întregii țări.

În același timp, președintele Parlamentului, Igor Corman, și-a exprimat nedumerirea, cum o televiziunea poate fi obligată să acționeze la comanda unui partid politic.

„Acțiunile PCRM sînt legate de summitul de la Vilnius. Vă rog mult să faceți așa ca să nu se permită destabilizarea situației. Nu-i nimic strașnic dacă ședința va fi transmisă în direct” a spus la rîndul său, liderul PL Mihai Ghimpu.

Propunerea PCRM însă nu a fost acceptată. Ulterior, comuniștii au solicitat o pauză în Parlament.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав