X 
Cutremure stiri: 505

Corman reacționează la protestele credincioșilor cu implicarea deputaților PCRM

11 oct. 2013,, 13:36   Politică
3872 3
Foto: moldovenii.md
Președintele parlamentului, Igor Corman, susține că prin acțiunile din această dimineață în cadrul protestului, PCRM își propune blocarea instituțiilor de stat, iar astăzi și blocarea activității legislativului. Declarația a fost făcută după ședința parlamentului, transmite NOI.md.

“Se pare că ei depășesc toate limitele. Este evident că își doresc să acutizeze situația, să creeze o situație de anarhie în societate și să vadă o situație instabilă în țară. Toate aceste lucruri țintesc spre summitul de la Vilnius. Ei încearcă să discrediteze R. Moldova în ajunul acestui eveniment foarte important pentru țara noastră”, a spus Corman.

Spicherul a declarat că la acest subiect astăzi va avea loc o discuție în vederea luării unor măsuri privind prevenirea situațiilor de acest gen pe viitor.

"Noi vom asigura ordinea publică. Legea este una pentru toți. Organele statului trebuie să dea dovadă de fermitate. Noi nu vom permite comuniştilor să vină cu astfel de metode necivilizate, total deplasate, care nu au nimic în comun cu problemele pe care le discutăm", a adăugat Igor Corman.

Menționăm că un grup de credincioși susținuți de PCRM au blocat intrarea centrală în Palatul Republicii, unde se desfăşoară şedinţele în plen ale parlamentului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав