Cutremure stiri: 505

Petrenco: Au început disponibilizările la Aeroportul Chișinău

24 oct. 2013,, 11:20   Politică
4866 2
Foto: noi.md
Membrii Partidului Comuniștilor acuză Coaliția de Guvernare că din cauza concesionării Aeroportului Chișinău, în cadrul Aeroportului au început disponibilizările în masă. Despre aceasta a declarat deputatul PCRM, Grigore Petrenco, în cadrul ședinței Parlamentului anunță NOI.md. Potrivit deputatului, actualmente toți angajații sînt impuşi să semneze o cerere prin care reziliază contractul de muncă.

În acest context, Petrenco a solicitat, astăzi, ca în Parlament să fie audiat ministrul Transportului și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari.

„Domnul Botnari trebuie să prezinte informații despre numărul persoanelor care vor fi disponibilizate și cine a luat decizia ca angajații să fie disponibilizați”, a spus Petrenco.

Chiar dacă a insistat pe marginea audierilor, deputații nu au susținut propunerea comuniștilor privind audierea ministrului. Astfel, propunerea nu a fost acceptată.

Deocamdată reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău nu au comentat acuzațiile.

De menționat că Guvernul a aprobat o hotărîre privind concesionarea Aeroportului din Chișinău unei companii care gestionează și activitatea aeroportului din Habarovsk.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав