X 
Cutremure stiri: 505

PCRM protestează cu megafoanele în Parlament (VIDEO)

15 noi. 2013,, 12:51   Politică
3821 3
Foto: jurnal.md
Membrii Partidului Comuniștilor au blocat astăzi din nou tribuna parlamentului, conectînd megafoanele. Totul a început după ce deputații din coaliția pro-europeană nu au susținut intenția PCRM de a delega mai mulți deputați din fiecare fracțiune să meargă în Găgăuzia. Asta pentru ca să vadă cum decurge situația cu demisia bașcanului în regiune.

În același timp, liderul fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț a ironizat pe seama comuniștilor. “Este mișcătoare grija opoziției referitor la tensionarea acestei situații. Am remarcat faptul că urmare a comunicărilor în regiune, situația este una care se încadrează în niște evoluții firești. Parlamentul R. Moldova, avînd în vedere nu poate interveni pur si simplu. Țineți cont de situația, respectați drepturile lor ți nu tensionați situația”, a spus Streleț.

Imediat după această declarație, membrii PCRM s-ai îndreptat în fața deputaților au blocat tribuna parlamentului și au conectat megafoanele. Între timp, deputații au aprobat doua proiecte de lege. Ulterior, spicherul a declarat o pauza de 20 de minute.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав