X 
Cutremure stiri: 501

Reprezentanții coaliției comentează ÎMBRÎNCELILE din parlament

21 noi. 2013,, 17:36   Politică
3244 3
Foto: noi.md
Reprezentanții Coaliției de Guvernare Pro-Europeană, critică acțiunile de astăzi ale comuniștilor, din plenul parlamentului, care au dus la îmbrînceli. După finalizarea ședinței legislativului, spicherul Igor Corman a declarat că deputații comuniști încearcă să destabilizeze desfășurarea ședințelor în plen, invocînd tot felul de motive.

“Ei înțeleg foarte bine că încalcă prevederile regulamentului și ne pun pe noi în situația să nu le permitem să facă ei ce doresc să facă și, din aceste motive, ați văzut că încearcă blocarea tribunei și altele. Comuniștii nu sînt constructivi, nu participă la ședințele comisiilor parlamentare la ședințele Biroului permanent. Doar aici, cînd văd toate camerele, se văd filmați, consideră că prin astfel de acțiuni se pot face văzuți”, a spus Corman.

În același timp, vicepreședintele parlamentului Adrian Candu a spus că comportamentul PCRM este sub orice critică și nu se încadrează în limitele normelor. “Este o dovadă în plus că Regulamentul Parlamentului trebuie modificat ca astfel de acțiuni să nu aibă loc nici în sala de ședințe a parlamentului și nici intr-o instituție din acest stat. Comuniștii, în opinia mea, se află deja la ananghie, dacă doriți, că pierd complet controlul și sînt decepționați că nu reușesc să desfășoare ”revoluția de catifea” și, probabil, sînt dezamăgiți că nu pot manipula ca să aducă oamenii în piață așa cum a făcut coaliția de guvernare pe 3 noiembrie”, a spus Candu.

Tot astăzi PCRM a anunțat că mîine mai mulți reprezentanți PCRM vor cere demisia guvernării în cadrul unui dialog planificat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав