Cutremure stiri: 505

Summitul de la Vilnius a perturbat activitatea Parlamentului R. Moldova

22 noi. 2013,, 17:55   Politică
3946 1
Foto: adevarul.ro
Ședințele parlamentului din data de 28-29 noiembrie nu vor avea loc. Asta deoarece deputații au aprobat o hotărîre privind organizarea ședinței la data de 5 decembrie, transmite NOI.md

Președintele parlamentului, Igor Corman a declarat după ședința Parlamentului că propunerea a fost luată în legătură cu plecările mai multor deputați în afara țării.

“Pe parcursul săptămînii viitoare toate comisiile vor active , vor pregăti rapoartele pentru următoarele ședințe. Dar joia și vinerea viitore, o parte din colegi vom fi în diferite activități peste hotare. Eu voi participa la Vilnius la o ședință a comisiilor de politică externă din toate țările membre ale UE și țările Parteneriatului Estic. Prin urmare , săptămîna viitoare ne vom concentra în zilele de joi și vineri pe niște direcții importante care vizează viitorul țării noastre și din aceste considerente ne vom întruni în ședința în plen pe 5 decembrie”, a spus Corman.

Menționăm că summitul de la Vilnius are loc pe data de 28-29 noiembrie, în cadrul căruia Moldova planifică să parafeze Acordul de Asociere cu UE.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав